BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ
Tarih: 29.04.2024 | Okunma Sayısı: 669

Adıyaman Barosu ailesi olarak mesleğimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirildiği Büyük Savunma Mitingine Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Bilal Doğan, Başkan Yardımcımız Av. Ömer Faruk Şan, Genel Sekreterimiz Av. Erol Dede, Saymanımız Av. Fatih Utan, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Neşet Gül, Av. Mustafa Demiral, Av. Hüseyin Fırat önceki dönem Baro Başkanımız Av. Mustafa Nazım Pektaş, TBB Delegelerimiz Av. Ekrem Fırat, Av.Veysel Ocak, TBB Denetleme Kurulu üyesi Av.  İrfan Vurucu, Gölbaşı ilçe temsilcimiz Av. Sercan Sarıca, İnsan Hakları Merkezi   Başkanımız Av.M.Nedim Arık, Gençlik Meclisi Başkanımız, Av. Şiyar Lezgin Can  ve üyelerimiz   Av. Gülsen Taner , Av.Ezgi Küçüker , Av. Elif Eskici, Av.Beyza Diler, Av.Kübra Topsay, Av.Nilay Karcı, Av.Hüseyin Coşkun, Av.Yusuf Polat, Av.Hasan Keleş, Av.Hasan Küçükkelepçe, Av. İsmail Hutar, Av.Sedat Göksu, Av.Nazif İlhan, Av.Ömer Akbaş, Av.Hüseyin Gazi Erdem,  Av.M.Barış Erdemirci, Av.Behzat Kaya, Av.M.Recep Akyüz,  Stj.Av.Berfin Bektaş, Av.Aziz Hüseyin Tosun ve Ankara’da bizleri yalnız bırakmayın Av. Ebru Ceyhan, Av.İlknur Bozgün Çetinkaya, Av.Yasemin Küçükkelepçe, Av.Hilal Gökçen Fırat, Av. Fuat Ağaoğlu, Av.Ahmet Yıldırım, Av.Ahmet Güleç, Av. Umut Ulu, Av.Dilan Caymazer, Av. Hüseyin Sevim ve Av. Esmanur Kaya’ya çok teşekkür ederiz.

Bu güzel organizasyon düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R.Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri   ve Ankara Barosu ile tüm barolarımıza teşekkür ederiz.

Dayanışma yaşatır.

18.10.2024